Nieuws

Doodgereden woningovervaller is 46-jarige man zonder vast woonadres

ARNHEM - De vermoedelijke woningovervaller die donderdagavond werd doodgereden in Arnhem, is een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Dat meldt de politie zaterdagmiddag.
Vrijdag werd bekend dat de twee aangehouden personen bewoners zijn van het overvallen huis aan de Limburgsingel. Het gaat om een 32-jarige vrouw en een 34-jarige man. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vermoedelijke overvaller. Het echtpaar zit nog vast.

Aangereden na achtervolging

De politie vermoedt dat de overleden man samen met anderen de woning van de twee wilde overvallen. Volgens getuigen is hij na een korte achtervolging aangereden door een van de slachtoffers van de overval. 
Politie-onderzoek na de overval:

Getuigenoproep

Ook deze zaterdag heeft de politie nog sporenonderzoek verricht in en bij de woning. Dat is inmiddels afgerond. De politie is nog op zoek naar mensen die die bewuste avond iets hebben gezien.
Uit camerabeelden die rond het overvallen huis zijn gemaakt, blijkt dat er getuigen zijn die zich nog niet hebben gemeld. De politie wil graag met hen in contact komen.
Bron: politie

Rolex van 30.000 euro

De aangehouden man bood sinds zondag op Marktplaats een peperduur horloge aan; een Rolex van 30.000 euro. Het is onduidelijk of dat verband houdt met de fatale overval.
De Arnhemmer is verder betrokken bij een autodealer aan de Conradweg in Arnhem en een zonnestudio aan de Steenstraat, ook in Arnhem.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!