Nieuws

Vijf arrestaties in moordzaak dj Djordy Latumahina

Bij invallen in Aalsmeer en omgeving zijn dinsdag vijf mensen gearresteerd die van betrokkenheid bij de moord op oud-Barnevelder Djordy Latumahina worden verdacht. Dat meldt de Telegraaf. © Facebook
AALSMEER - Bij invallen in Aalsmeer en omgeving zijn dinsdag vijf mensen gearresteerd die van betrokkenheid bij de moord op oud-Barnevelder Djordy Latumahina worden verdacht. Dat meldt de Telegraaf.
De Amsterdamse politie gaat ervan uit dat de moord op 8 oktober 2016 op de 31-jarige dj een gruwelijke vergissing is geweest. Het slachtoffer werd om het leven gebracht in een parkeergarage van het appartementencomplex, waar hij met zijn vriendin en 2-jarige dochtertje woonde.
Latumahina was vrijwel op slag dood, zijn toen 30-jarige vriendin raakte zwaargewond. Hun dochtertje zag het drama zich voltrekken.

Voor iemand anders aangezien

Volgens de Telegraaf reed Djordy in dezelfde zwarte Mini als een andere inwoner van het complex, die banden heeft met het criminele milieu. De vriendin van deze man lijkt op de vriendin van de oud-Barnevelder.
De recherche houdt rekening met meer aanhoudingen en toont vanavond beelden van de aanslagplegers in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!