Nieuws

NIET MEE -- Hofstede verlengt contract bij De Graafschap

Peter Hofstede heeft zijn contract bij De Graafschap met een jaar verlengd. De oud-aanvaller van de Superboeren is sinds juni 2015 verantwoordelijk voor het voetbaltechnische deel op De Vijverberg.
ULFT - Peter Hofstede heeft zijn contract bij De Graafschap met een jaar verlengd. De oud-aanvaller van de Superboeren is sinds juni 2015 verantwoordelijk voor het voetbaltechnische deel op De Vijverberg.
'Ik ben blij, want ik heb het enorm naar mijn zin', vertelt Peter Hofstede. 'Dit is de bevestiging dat ik verder kan. Nu moeten we stappen maken naar het volgende seizoen.' Er wacht Hofstede een flinke opdracht met een groot aantal aflopende contracten, zowel bij de spelers als binnen de staf. 'Daar moeten we de tijd voor nemen', vertelt Hofstede. Hij geeft aan dat de eventuele terugkeer van Jan Vreman kan zorgen dat een ander staflid moet vertrekken.
Op 1 april moet De Graafschap de aflopende spelerscontracten formeel opzeggen. 'Het is een hele drukke periode', benadrukt Hofstede. 'Maar eerst moet je met het huidige elftal zoveel mogelijk eruit halen. Je bent tegelijkertijd ook aan het kijken naar de selectie van volgend jaar. De komende weken gaan we kijken met wie we wel of niet verder gaan.'
Foto: REGIO8