Nieuws

Tweede plaats voor warenmarkt Winterswijk

De markt van Winterswijk heeft de tweede plaats gewonnen in de categorie middelgrote markten bij de verkiezing van Beste Markt van Nederland. De markt van Maastricht ging met de eerste prijs aan de haal.
ULFT - De markt van Winterswijk heeft de tweede plaats gewonnen in de categorie middelgrote markten bij de verkiezing van Beste Markt van Nederland. De markt van Maastricht ging met de eerste prijs aan de haal.
'Winterswijk kent een goed aanbod van food en non-food', zo staat te lezen in het juryrapport. 'De markt levert een goede kwaliteit als het gaat om non-food. De consument, vooral ook de Duitse consumenten, weten de weg naar de markt goed te vinden. De bereikbaarheid is goed met veel gratis parkeergelegenheid.' Hoewel Maastricht de eerste prijs won, bleef Winterswijk de markten van Haarlem en Roermond wel voor in de uitslag.
De prijs werd dinsdagmiddag uitgereikt tijdens het landelijke congres van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) in Almelo. Wethouder Ilse Saris van Winterswijk laat weten trots te zijn. 'Weliswaar niet de eerste prijs, maar wij zijn de beste markt van noord oost Nederland!' In 2013 was de markt van Winterswijk nog de beste.
Foto: REGIO8