Nieuws

Omrijden bij Zaltbommel; N322 gaat maand dicht

De N322 in Zaltbommel gaat dicht voor werkzaamheden. Vanaf 27 maart zal de weg een maand gesloten zijn voor het verkeer, zo meldt de provincie Gelderland. © Pixabay
ZALTBOMMEL - De N322 in Zaltbommel gaat dicht voor werkzaamheden. Vanaf 27 maart zal de weg een maand gesloten zijn voor het verkeer, zo meldt de provincie Gelderland.
De meest ingrijpende werkzaamheden vinden plaatst aan de Steenweg Noord. Vanaf de rotonde Thorbeckestraat gaat de weg dicht voor het verkeer. Daar wordt namelijk een geleider gemaakt in het midden van de weg, daarnaast komt er geluidsarm asfalt te liggen. Tot slot haalt de provincie ook overtollige grond weg. 
De provincie start al op 20 maart met enkele werkzaamheden, maar op 27 maart gaat de Steenweg dicht voor het doorgaand verkeer. De weg gaat dicht vanaf de rotonde Thorbeckestraat/Steenweg. Fietsers, voetgangers en bezoekers van het sportpark kunnen er wel door. 
Het verkeer wordt omgeleid. In grote lijnen zal het verkeer via de A2, de Hogeweg en de Koningin Wilhelminaweg richting het centrum moeten. Op vrijdag 21 april gaat de weg weer open.