Nieuws

Room keert weer terug bij Vitesse

ARNHEM - Vitesse-keeper Eloy Room staat vrijdagavond weer in de basis tegen Sparta. De doelman moest de wedstrijd tegen Zwolle missen vanwege een blessure, waardoor hij vervangen werd door de Deen Michael Tornes.
Room trainde vandaag weer gewoon mee met de Arnhemmers en deed nog wat enkele trapoefeningen om zijn lies te testen, maar die test leek hij goed te doorstaan.
Trainer Henk Fraser liet na afloop ook weten dat de keeper aan de beterende hand is. 'Het gaat wel aardig, hij zal hoogstwaarschijnlijk wel van de partij zijn.' 

Diks speelt

Verder lijkt Kevin Diks vrijdagavond ook te spelen tegen Sparta. De jonge Apeldoorner strijdt met Kelvin Leerdam om de rechtsbackpositie. Kelvin Leerdam leek, afgaande op de trainingspartij van vrijdag, die strijd te verliezen. De achterhoede zal daarom gevormd worden door Room, Diks, Miazga, Kashia en Kruiswijk. Die moeten ervoor zorgen dat er voor het eerst sinds 3 februari (ADO-Vitesse, 0-2) weer eens de 'nul' gehouden wordt.
Tot slot trainde ook Tighadouini apart van de groep. Het is nog de vraag of hij kan spelen. Normaal gesproken is Nathan dan zijn vervanger.
Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Diks, Miazga, Kashia, Kruiswijk; Baker, Tighadouini (Nathan), Nakamba, Rashica, Van Wolfswinkel, Foor.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!