Nieuws

Bas Konings en Bart de Vries krijgen Gouden Knunneke

Bas Konings en Bart de Vries zijn zondagochtend op de Kanonswal in Groenlo onderscheiden met de Gouden Knunneke. Dit is de hoogste onderscheiding binnen de carnavalsvereniging.
GROENLO - Bas Konings en Bart de Vries zijn zondagochtend op de Kanonswal in Groenlo onderscheiden met de Gouden Knunneke. Dit is de hoogste onderscheiding binnen de carnavalsvereniging.
'Vanaf het moment dat hij kon lopen, moest hij al mee in de optocht. Dat kon ook niet anders want de familie Konings eet, slaapt en leeft voor het carnaval', zo vertellen president Rob Stokkers en vorst Miquel Porskamp over Bas Konings tegenover de Groenlose Gids..Hij is lid van de Jeugdcommissie, de Technische Commissie én de Feestcommissie, een niet weg te denken schakel binnen onze vereniging. Als muzikant is hij betrokken bij alle onthullingen, de schlagerband, het Knunnekes Dweilorkest en het Buutorkest.
Ook voor Bart de Vries zijn er lovende woorden van de president en de vorst. 'Bart, je bent al 11 jaar lid van onze vereniging en een groot carnavalist. Maar bovenal een verenigingsman in hart en nieren.We kunnen rustig stellen dat Bart door zijn inbreng er mede voor gezorgd heeft dat wij het Carnaval in Grol vandaag de dag op een bijzonder hoog niveau weten te vieren', aldus vorst Miquel Porskamp.