Nieuws

Geldcassette weg bij ramkraak op super

Tijdens de ramkraak op een Coop-supermarkt woensdagavond in Arnhem is een geldcassette buit gemaakt. De personenauto die hiervoor gebruikt is, was gestolen. De ramkraak is vermoedelijk gepleegd door twee mannen met een licht getint uiterlijk. Dat meldt de politie. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Tijdens de ramkraak op een Coop-supermarkt woensdagavond in Arnhem is een geldcassette buit gemaakt. De personenauto die hiervoor gebruikt is, was gestolen. De ramkraak is vermoedelijk gepleegd door twee mannen met een licht getint uiterlijk. Dat meldt de politie.
De ramkraak aan de Geitenkamp vond woensdag rond 20.15 uur plaats. Op dat moment was de winkel gesloten. Wel waren er nog medewerkers in de supermarkt aanwezig. Zij hebben zich in veiligheid kunnen brengen.
Uit onderzoek van de politie blijkt dat de auto de avond ervoor gestolen was vanaf de Irenestraat in Arnhem. De twee daders gingen ervandoor met een geldcassette. Hoeveel hierin zat, maakte de politie niet bekend.

Beschrijving daders

Tijdens de ramkraak droeg één van de mannen een zwarte muts en zwarte sjaal. Ook had hij een grijze jas met zwarte mouwen aan en droeg de man zwarte gympen en een donkere broek.
De andere dader droeg een zwarte muts en een zwart-witte Bandana, een band die je over je hoofd kunt doen. Hij had een zwarte jas aan en droeg oranje handschoenen. Mogelijk heeft één van de twee mannen een baardje.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!