Nieuws

Bureau GLD 8 februari 2017

ARNHEM - In deze uitzending hebben we aandacht besteed aan een gewapende overval op een Coop supermarkt in Tiel, op 14 februari is daarvoor een verdachte aangehouden! Verder in deze uitzending: een woninginbraak in Velp, de diefstal van een telefoon in Arnhem en betalen met vals geld in Neede.

Tips

Na de uitzending van vorige week heeft de politie meerdere tips binnen gekregen over de overval op een echtpaar in Lienden, de politie neemt de informatie in onderzoek. Er is een man opgepakt voor meerdere berovingen in Apeldoorn. Hij wordt ook verdacht van een beroving van een meisje van 15 in die plaats.

Sieraden en een fiets weg na woninginbraak Velp

Bij een huis aan de Kortenearlaan in Velp wordt op vrijdagmiddag 4 november tussen 13.00 en 18.45 uur ingebroken. De verdachte vlucht met veel sieraden, een digitale camera, sleutels en een fiets. De beelden zijn niet heel duidelijk, toch kan het zijn dat iemand de man herkent. Wie is dit?

Diefstal telefoon Arnhem

Twee mannen komen op 7 december aan het begin van de middag een telefoonwinkel aan de Jansstraat in Arnhem binnen. Deze man steelt daar een telefoon. De vraag is, wie kent of herkent deze man? Hij is getint, heeft een normaal postuur, rond de 1 meter 80 lang, ongeveer 20 jaar, zwart haar en bruine ogen. Hij heeft een Arabisch uiterlijk en opvallend detail: hij had een slecht gebit en miste twee tanden in zijn bovengebit.

Jongeman bedrogen met vals geld in Neede

In Neede biedt een jongeman van 18 zijn telefoon aan via Marktplaats. Bij het busstation van Neede zou de koop gedaan worden. Ene Marciano, zoals de verdachte zichzelf noemt, komt op 15 januari met de bus die rijdt tussen Borculo en Neede in Neede aan. Bij het busstation vindt de koop plaats, maar die 'Marciano' betaalt met valse briefjes van 50 euro. Wie herkent deze verdachte?

Signalement

De verdachte is:
  • blank
  • heeft zwart half lang haar
  • is ongeveer 1.75 meter lang
  • hij draagt een zwarte jas van het merk The North Face
Er is inmiddels gereageerd in deze zaak, de tips worden onderzocht.