Nieuws

Rabobank ondersteunt VNO-NCW Achterhoek

Met een driejarig sponsorcontract ondersteunen Rabobanken de Graafschap en Noord-Oost Achterhoek de activiteiten van VNO-NCW Achterhoek, de werkgeversvereniging die opkomt voor de belangen van ondernemers in de Achterhoek.
NIJKERK - Met een driejarig sponsorcontract ondersteunen Rabobanken de Graafschap en Noord-Oost Achterhoek de activiteiten van VNO-NCW Achterhoek, de werkgeversvereniging die opkomt voor de belangen van ondernemers in de Achterhoek.
Naast een jaarlijkse financiële bijdrage stellen beide Rabobanken hun kennis ter beschikking aan projecten die VNO-NCW Achterhoek uitvoert om de Achterhoekse economie te versterken.  In februari zijn de leden van VNO-NCW Achterhoek welkom op het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht.
Namens de twee Achterhoekse Rabobanken tekende Maarten van Oostveen, directeur zakelijk Rabobank Graafschap, het contract. Peter Rikken, voorzitter VNO-NCW Achterhoek, en Ron van Gent, directeur VNO-NCW Midden – waar VNO-NCW Achterhoek deel van uitmaakt - zetten namens de werkgeversvereniging hun handtekening onder de overeenkomst.