Nieuws

Vader bijna over reling brug geduwd, moeder en dochter mishandeld

Twee mannen hebben zondagavond op de Wilhelminabrug in Deventer een gezin mishandeld. Na het handgemeen fietsten de daders weg in de richting van het Gelderse Twello. © Wikipedia
DEVENTER - Twee mannen hebben zondagavond op de Wilhelminabrug in Deventer een gezin mishandeld. Na het handgemeen fietsten de daders weg in de richting van het Gelderse Twello.
Het gezin, een vader, moeder en hun zoon en dochter, fietste rond 18.45 uur vanaf de Gelderse kant de brug op. De jongen kwam daarna bijna in botsing met twee tegemoetkomende fietsers. Toen het gezin hierover een opmerking maakte, stopten de mannen om verhaal te halen.

Vader bijna over reling geduwd

Moeder en dochter werden geslagen en de mannen probeerden de vader tevergeefs over de reling van de brug te duwen. Na de mishandeling fietsten de daders weg in de richting van Twello.
De leden van het gezin bleven met lichte verwondingen achter. Ze zijn erg geschrokken en krijgen daarom Slachtofferhulp aangeboden. Volgens de politie zijn er inmiddels twee verdachten aangehouden.