Nieuws

Eugenie Aartsen Nijmegenaar van het Jaar 2016

NIJMEGEN – Eugenie Aartsen van de Stichting gratis2dekansje is uitverkozen tot Nijmegenaar van het jaar. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nijmegen. © Gemeente Nijmegen
NIJMEGEN - NIJMEGEN – Eugenie Aartsen van de Stichting gratis2dekansje is uitverkozen tot Nijmegenaar van het jaar. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nijmegen.
Een stadspanel verkoos haar boven de andere genomineerden Qader Shafiq en Wimke van den Heuvel/Bas de Vries/Bauke Smit. Burgemeester Bruls en Hendrik-Jan Derksen, Nijmegenaar van het jaar 2015, maakten de winnaar bekend. 
Eugenie Aartsen helpt heel veel mensen met een minimum inkomen. Zij is bijna 24 uur per dag bezig met Stichting gratis2dekansje. Zij helpt mensen jong of oud, non-profit, elke dag. Met haar stichting helpt Eugenie Aartsen mensen die onder het minimum leven en mensen die niet veel hebben. Zij zorgt dat er gratis spullen en kleding aan de mensen uitgeleverd wordt. Eerst deed zij dit bij haar thuis. Sinds deze zomer is hiervoor een ruimte beschikbaar gesteld.