Nieuws

Geschoten bij overval op woonwagenkamp in Harderwijk, man (68) gewond in huis

HARDERWIJK - Op een woonwagenkamp aan de Deventerweg in Harderwijk is zaterdagavond geschoten. Daarbij is een 68-jarige bewoner gewond geraakt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.
Een man en een vrouw werden in hun woonwagen door drie personen overvallen. Daarbij ontstond een schermutseling en uiteindelijk werd er ook geschoten.
De man werd verwond door de afgevuurde kogel. De drie overvallers zijn nog voortvluchtig. Zij zijn lopend vertrokken, maar de politie sluit niet uit dat ze later bijvoorbeeld een auto hebben gepakt.
'Mogelijk is ook één van de overvallers gewond geraakt, maar dat weten we niet zeker', zegt een politiewoordvoerster. Zij hoopt op tips van mensen uit de omgeving die drie onbekende mannen in de omgeving hebben gezien. Er is nog geen duidelijk signalement van de drie.
Het woonwagenkamp was zaterdagavond afgezet. De politie deed daar onderzoek. De woonwagen werd onderzocht op sporen. Ook liep er een speurhond van de politie rond.
Foto: Omroep Gelderland
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!