Nieuws

Relschoppers De Graafschap - Ajax landelijk gezocht

De politie is nog steeds op zoek naar 13 verdachten van de rellen rond de wedstrijd van De Graafschap tegen Ajax op 8 mei van dit jaar in Doetinchem. Daarom besteedt de politie er aandacht aan tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht van volgende week.
DOETINCHEM - De politie is nog steeds op zoek naar 13 verdachten van de rellen rond de wedstrijd van De Graafschap tegen Ajax op 8 mei van dit jaar in Doetinchem. Daarom besteedt de politie er aandacht aan tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht van volgende week.
Het gaat met name om supporters van Ajax. 'Die komen uit het hele land. Vandaar dat we landelijke aandacht vragen', aldus een politiewoordvoerder. De foto's van de verdachten staan al enige tijd op de site politie.nl.
Ook Bureau GLD heeft aandacht besteed aan de zaak.
Ook wordt nog gezocht naar drie verdachten van de rellen rondom de promotie-/degradatiewedstrijd van De Graafschap tegen Go Ahead Eagles in Doetinchem. Dat was op 22 mei.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!