Nieuws

Opgepast! Verslaggevers crossen door de provincie voor Voedselbank

Het zijn mannen met een missie. Reinier Vermeer en Marc Loeven rijden vandaag kriskras door de provincie, op zoek naar houdbare producten.
ARNHEM - Het zijn mannen met een missie. Reinier Vermeer en Marc Loeven rijden vandaag kriskras door de provincie, op zoek naar houdbare producten.
De uitdaging is wie de meeste producten binnenhaalt voor de Voedselbankactie. Vorig jaar deden de verslaggevers ook al een heuse battle, die toen eindigde in het voordeel van Marc Loeven. Vandaag dus nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Volop hulp

Beiden hebben hulp: Reinier heeft Tim mee, een 27-jarige IT'er die niet vies is van een partijtje sjouwen. Marc heeft hulp van Colinda, die zichzelf spontaan heeft aangemeld en ook Jan, vrijwilliger bij de voedselbank in Zutphen, helpt Marc een handje mee.
Reinier rijdt met zijn paarse busje door de Achterhoek, en zijn eerste stop was bij villa Mondriaan in Winterswijk. Daar kregen mensen die houdbare producten inleverden 2 euro korting op de toegangsprijs. Marc trok naar buurthuis De Meerpaal in Ede, waar de opbrengst alvast prima was.
Beluister hieronder de melding op Radio Gelderland
De opbrengst in De Meerpaal is alvast niet verkeerd