Nieuws

Het nieuws van dinsdag: slechte slogans, drukte bij de bakker en een moordzaak

Bloemen bij het pand waar de steekpartij plaatsvond.
Een steekpartij in een kraakpand in Hoevelaken eindigde in maart dit jaar met het overlijden van een 32-jarige man. De verdachte staat deze dinsdag voor de rechter. Dat en meer vandaag in het Gelderse nieuws. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Een steekpartij in een kraakpand in Hoevelaken eindigde in maart dit jaar met het overlijden van een 32-jarige man. De verdachte staat deze dinsdag voor de rechter. Dat en meer vandaag in het Gelderse nieuws.

Dodelijke steekpartij

Begin dit jaar kwam een man uit Amersfoort om het leven toen hij werd neergestoken in een pand aan de Zuiderslag in Hoevelaken. Een 42-jarige man uit die plaats raakte bij het incident gewond en werd aangehouden als verdachte.
Er vond eerder al een reconstructie plaats van de avond, om helder te krijgen wat zich toen af heeft gespeeld. De rechtbank bekijkt de zaak vandaag. 

Zie ook:

Kerstdrukte bij de bakker

Eerst waren het chocoladeletters en roomboterstaven, nu komt Kerstmis er aan en dus werken duizenden Gelderlanders zich wederom een slag in de rondte om de schappen gevuld te krijgen, om het vlees lekker te bereiden en de kerstkransjes en stollen op tijd klaar te hebben. 
Bakkers, slagers, supermarkten en patissiers; ze zijn er maar druk mee. Omroep Gelderland neemt vandaag een kijkje in de keuken bij Strik Patisserie in Malden. 

Zo slecht!

Een goede slogan is goud waard. Een slechte soms ook. Voor de vijfde keer wordt de Verkiezing van de Slechtste Slogan gehouden. Op deze dinsdag maakt een jury de uitslag bekend van de áller slechtste slogan van dit jaar. Dat gebeurde nadat het publiek haar stem uitbracht. 
Vorig jaar won Heibedrijf Steenman, met de gouden vondst 'Iedere paal gaat erin'. Dit jaar staat ook een aantal Gelderse ondernemers op de shortlist. Lingeriewinkel Hullegie uit Epe is er daar een van, met de slogan 'Tiet voor een goede BH'.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!