Nieuws

Aflevering 15 - 14 december 2016

Jeroen maakt zich op voor een drukke middag
Deze week is de Gelderse derby De Treffers - Jong Vitesse de wedstrijd van de week in Clubs met Ballen.
ARNHEM - Deze week is de Gelderse derby De Treffers - Jong Vitesse de wedstrijd van de week in Clubs met Ballen.

De Treffers

We lopen een dagje mee met Jeroen, die tijdens thuiswedstrijden de beide besturen voorziet van een hapje en een drankje. Jeroen woont onder begeleiding in Groesbeek en kijkt enorm uit naar de thuiswedstrijden van zijn club De Treffers.
Ook maken we kennis met Jan Maas, de verzorger van De Treffers. Misschien kent u hem nog van zijn bijzondere actie tijdens de bekerwedstrijd tegen NEC in 2007, waarbij hij als verzorger de bal net voor de lijn uit het doel kopte. Jan verzorgt nog steeds in Groesbeek en blijkt van grote waarde voor de mannen van trainer Anton Janssen.

FC Lienden

Dit weekend behaalde de ploeg van Hans Kraay jr. drie belangrijke punten tijdens de uitwedstrijd tegen Kozakken Boys. De winnende treffer kwam op naam van Abderrahim Loukili, die op bijzondere wijze de winnende strafschop binnen schoot. Na afloop spraken wij de betrokkenen.

TEC

TEC leed opnieuw een dikke nederlaag. Na de 5-1 nederlaag tegen Jong AZ vorige week werd zaterdag op sportpark de Lok met 0-6 verloren van VVSB. Een dag later stond er een brunch op de agenda en daar waren we natuurlijk bij.

Jong Vitesse

Jan van Norel is bewegingswetenschapper en verbonden aan Vitesse. We lopen een dagje met hem mee op Papendal, waar hij ook Jong Vitesse wekelijks beter kan maken met zijn oefeningen en testen.