Nieuws

Slachtoffers van brand in oliebollenkraam Huissen zijn weer thuis

De twee mannen die zaterdagavond brandwonden opliepen door een brand in een oliebollenkraam in Huissen zijn weer thuis. Volgens de voorzitter van de Huissense ondernemersvereniging Henk van Eimeren zijn de twee afgelopen nacht uit het ziekenhuis ontslagen. © Niels Gielingh
HUISSEN - De twee mannen die zaterdagavond brandwonden opliepen door een brand in een oliebollenkraam in Huissen zijn weer thuis. Volgens de voorzitter van de Huissense ondernemersvereniging Henk van Eimeren zijn de twee afgelopen nacht uit het ziekenhuis ontslagen.
De brand op de Markt brak zaterdagavond uit tijdens het evenement Huissen bij Kaarslicht. Een 32-jarige man uit Apeldoorn en een man van 36 uit Arnhem liepen bij het incident brandwonden op. Zij stonden zelf in de oliebollenkraam. Ze wisten op eigen kracht uit de kraam te komen. Omstanders hebben hen vervolgens direct onder de douche gezet.
Vermoedelijk is tijdens het wisselen van een gasfles in de oliebollenkraam wat mis gegaan.

Bijeenkomst

Maandagavond houdt de gemeente een besloten bijeenkomst voor ondernemers en andere getuigen. Er is ook slachtofferhulp aanwezig. 

Zie ook:

  • Ernstige-brandwonden-slachtoffers-brand-oliebollenkraam
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!