Nieuws

Villa Mondriaan komt in actie voor de Voedselbank

WINTERSWIJK - De Voedselbank te hulp schieten en tegelijkertijd een dagje uit naar het museum? Dat kan! Villa Mondriaan in Winterswijk zamelt houdbare producten in voor de voedselbankactie. En ze zamelen niet alleen in, ze geven bij het inleveren van een houdbaar product korting op de entree van het museum.
Elke bezoeker die dit weekend en vrijdag 16 december bij het museum komt, krijgt tegen inlevering van een houdbaar product 2 euro korting op het entreekaartje. Bezoekers betalen dan 7 euro in plaats van 9 euro voor de entree. Inclusief audiotour en gratis kopje koffie of thee.
Luister het gesprek dat Maarten Daam had met Yasmijn van Stam van Villa Mondriaan
Villa Mondriaan
Villa Mondriaan is een museum over de jonge jaren van Piet Mondriaan. Mondriaan verwierf wereldfaam in Parijs en New York. Veel minder bekend is dat zijn schilder carrière begon in Winterswijk, waar hij van zijn achtste tot zijn twintigste jaar woonde. Hier ontdekte Piet Mondriaan zijn passie voor tekenen en schilderen, en hier werkte hij aan de ontwikkeling van het talent dat hem zou doen uitgroeien tot een van de belangrijkste vernieuwers van de schilderkunst. 
Ook meedoen met de voedselbankactie? Meld hier uw actie aan of wordt vrijwilliger bij een Coop Supermarkt. De actie loopt nog tot 16 december. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!