Nieuws

Anonieme brief over vermiste Niels te vaag voor politie

De politie is op zoek naar een anonieme tipgever, die de indruk wekt te weten waar de vermiste Niels Wienberg uit Culemborg zich bevindt. De tip is te vaag om verder mee te kunnen, zegt een politiewoordvoerder. © Eerder zoekactie naar Niels Wienberg (Omroep Gelderland
CULEMBORG - De politie is op zoek naar een anonieme tipgever, die de indruk wekt te weten waar de vermiste Niels Wienberg uit Culemborg zich bevindt. De tip is te vaag om verder mee te kunnen, zegt een politiewoordvoerder.
Op het politiebureau in Culemborg is deze week een brief bezorgd, waarin een onbekend persoon zegt informatie over Niels te hebben. Wie de brief heeft neergelegd op het bureau, is onduidelijk.
De tip is zo vaag, dat het 'nog steeds zoeken is naar een speld in een hooiberg', aldus de woordvoerder. Naast opheldering over de tip wil de politie graag weten waarom deze melding is gedaan en wat de relatie tussen de tipgever en de 18-jarige Niels Wienberg is.
Niels Wienberg verdween op 19 november en werd diezelfde zaterdag nog gezien op het station van Culemborg. Sindsdien zijn er verschillende zoekacties gehouden, tot nog toe zonder resultaat. Niels heeft autisme en heeft medicijnen nodig.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!