Nieuws

Laura van Kaam ondanks depressie zaterdag gewoon op het podium in Doetinchem

Zangeres Laura van Kaam treedt zaterdagavond gewoon op tijdens het speciale gala van het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen voor Serious Request. Eerder deze week maakte de 18-jarige Laura uit Dinxperlo bekend dat ze sinds een tijd kampt met een ernstige depressie. © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - Zangeres Laura van Kaam treedt zaterdagavond gewoon op tijdens het speciale gala van het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen voor Serious Request. Eerder deze week maakte de 18-jarige Laura uit Dinxperlo bekend dat ze sinds een tijd kampt met een ernstige depressie.
Volgens voorzitter Papperse van het organiserend blaasorkest, gaat het optreden van Laura gewoon door. Het concert is in de Rabobankzaal van schouwburg Amphion in Doetinchem. De netto-opbrengst van dit concert gaat via Serious Request naar het Rode Kruis en is dit jaar bestemd om de sterfte van kinderen onder de 5 jaar als gevolg van longontsteking tegen te gaan. Jaarlijks sterven wereldwijd 900.000 kinderen aan longontsteking.
Laura kondigt het concert zelf aan op Facebook:

Schouwburg Amphion

Naast Laura van Kaam treedt ook Rutger de Vries uit Winterswijk op. Hij was winnaar van één van de uitzendingen van Una Voce Particolare. Daarnaast staan op het podium Catch 20, de band met 20 zangers en een groep dansers van de beroepsopleiding Aventus uit Zutphen, het speciaal samengesteld 80-koppig ‘Groot Help Unlimited Kinderkoor’ en wordt de avond gepresenteerd door Carrie ten Napel.
Het concert is zaterdagavond 10 december in Doetinchem. Er zijn nog kaarten te koop.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!