Nieuws

Motorracen tussen bomen en weilanden op opgeknapt circuit Varsselring

HENGELO - Er kan komend seizoen weer goed geraced worden met de motoren tussen de bomen, weilanden en boerderijen bij Hengelo. Het straatcircuit Varsselring heeft een opknapbeurt gehad en wordt vandaag heropend.
Het vijf kilometer lange circuit heeft een nieuwe asfaltlaag gekregen en het is hersteld op plekken waar boomwortels schade hadden aangericht. Er werd afgelopen seizoen wel gereden, maar een opknapbeurt was wel noodzakelijk om ook de komende jaren veilig te kunnen blijven racen.

In- en uitritten aan het circuit

De Hengelose Auto- en Motorvereniging (Hamove) - die de jaarlijkse race in mei altijd organiseert - heeft zelf voor nieuwe belijning gezorgd. En ook voor de verbetering van de aansluiting van de in- en uitritten van woningen die aan het stratencircuit liggen en het herstel van de bermen.
Komend seizoen wordt de jaarlijkse internationale race gehouden op 6- en 7 mei. Er wordt dan gestreden in Supersport-, Superbike- en zijspanklasse.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!