Nieuws

Er komt weer water uit de kraan in Ermelo

Een groot deel van Ermelo zat woensdag vanaf 6.30 uur zonder water. Waterbedrijf Vitens had moeite om de waterstoring op te lossen. Rond 17.30 uur kwam er weer water uit de kraan in Ermelo.
ERMELO - Een groot deel van Ermelo zat woensdag vanaf 6.30 uur zonder water. Waterbedrijf Vitens had moeite om de waterstoring op te lossen. Rond 17.30 uur kwam er weer water uit de kraan in Ermelo.
De waterleidingbreuk bij de Hamburgweg blijkt onder een boom te zitten, waardoor de reparatie langer duurde dan normaal.
In eerste instantie meldde Vitens dat de storing om 8.30 uur al verholpen zou zijn. Inwoners van Ermelo die verstoken bleven van water, melden dat er rond 17.30 uur weer druk op de kraan kwam. 

Bedrijven zonder water

Door de breuk zaten ook diverse bedrijven zonder water, waaronder kapsalon Momentsforyourhair. 'Dat is lastig inderdaad, gelukkig hebben we net wat flessen water gekregen, zodat we toch haren kunnen wassen', aldus een medewerkster van de kapsalon.

Klacht over Vitens

Een andere ondernemer uit Ermelo is ontevreden over de klantenservice van Vitens. 'Het is gewoon triest hoe je te woord wordt gestaan. Ik vertel dat er vanaf 6.30 uur al geen water meer uit de kraan komt, en de mevrouw van de klantenservice beticht mij gewoon van liegen.'