Nieuws

Kroeg flirt met potentiële bezoekers via datingapp

Als het liefde op het eerste gezicht is krijg je een gratis drankje. Horecazaak Freddy's in Nijmegen gebruikt een creatieve manier om klanten te lokken. Met een mannelijk (Freddy) en een vrouwelijk (Frederique) profiel op datingapp Tinder wordt een poging gedaan mensen te verleiden tot een bezoekje. © Freddy's / bewerking: Omroep Gelderland
GROESBEEK - Als het liefde op het eerste gezicht is krijg je een gratis drankje. Horecazaak Freddy's in Nijmegen gebruikt een creatieve manier om klanten te lokken. Met een mannelijk (Freddy) en een vrouwelijk (Frederique) profiel op datingapp Tinder wordt een poging gedaan mensen te verleiden tot een bezoekje.
Gebruikers van Tinder die een match hebben met één van deze profielen, krijgen op vertoon van deze match een gratis drankje. Freddy’s is pas een half jaartje open en wil zichzelf graag op de kaart te zetten in Nijmegen.
Tinder is een populaire dating app die vier jaar geleden is gelanceerd. Inmiddels zorgt de app al voor meer dan 10 miljard matches per dag. Gebruikers kunnen aan de hand van Facebook een profiel aanmaken. De app zoekt binnen een zelf ingestelde afstand naar profielen die voldoen aan hun voorkeuren.
De Tinder app wordt vooral gebruikt onder 25-34 jarigen. Ook in Nijmegen wordt de app veel gebruikt en is deze voornamelijk populair onder studenten en singles die net klaar zijn met studeren.