Nieuws

31 december: East Side Comedy Night

De East side Comedy Night is dé verzamelplaats voor de comedians van het moment in het Oosten van het land. De steevast uitverkochte East Side Comedy Night is sinds 2011 een uniek comedy-concept in Nijmegen.
ARNHEM - De East side Comedy Night is dé verzamelplaats voor de comedians van het moment in het Oosten van het land. De steevast uitverkochte East Side Comedy Night is sinds 2011 een uniek comedy-concept in Nijmegen.
Dit jaar heeft Samir Fighil vier stand-up comedians uitgenodigd voor de East Side Comedy Night in De Lindenberg in Nijmegen:
-          Jennifer Evenhuis
-          Bram van der Velde
-          Bob Maclaren (Comedy Concepts)
-          Arjan Kleton youtu.be/DullED6iwuY
-         Wouter Monden MC  

East side Comedy Night

De East side Comedy Night is dé verzamelplaats voor de comedians van het moment in het Oosten van het land. De steevast uitverkochte East Side Comedy Night is sinds 2011 een uniek comedy-concept in Nijmegen. Elke editie heeft een verrassend thema waarbij verschillende comedians en een hilarische host je lachspieren trainen. De gevestigde artiest maar ook aanstormend talent test hier zijn vondsten uit op het publiek. Droog of sappig, intelligent of plat; alle soorten humor komen voorbij. De avonden worden swingend begeleid door een internationale DJ on stage: DJ Odyssey (geboren in Ohio, opgegroeid in Zuid Afrika) en gepresenteerd door wisselende hosts. Dit allemaal georganiseerd door de rasechte Nijmegenaar én comedian Samir Fighil en sister in crime Nadieh Pennings.

Samir Fighil

Als organisator en host van East Side Comedy Night in Nijmegen, slaat Samir een brug tussen de theaterwereld en mensen die van lachen houden, maar zelden naar het theater gaan. Met succes: elke editie is tot nu toe stijf uitverkocht. Op Oudejaarsavond ziet u bij Omroep Gelderland opnames van deze show.

Uitzending: zaterdag 31 december 2016, 17.20 uur (ieder uur herhaald)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!