Nieuws

Bezoek en cadeautjes voor Zutphense Julia (19) op Utrecht CS

Inmiddels woont ze al vijf dagen op Utrecht Centraal, maar de Zutphense Julia Koopman (19) vermaakt zich nog steeds prima. 'De geur van verse broodjes komt je 's nachts tegemoet.' Deze maandag zette ze haar vierde vlog over haar belevenissen online. © ANP
UTRECHT - Inmiddels woont ze al vijf dagen op Utrecht Centraal, maar de Zutphense Julia Koopman (19) vermaakt zich nog steeds prima. 'De geur van verse broodjes komt je 's nachts tegemoet.' Deze maandag zette ze haar vierde vlog over haar belevenissen online.
In haar nieuwste vlog zien we onder andere dat ze op het station sinterklaasinkopen doet voor pakjesavond. Want ook op Utrecht Centraal wordt Sinterklaas gevierd; van de buren (HEMA), krijgt ze een mand vol kleine cadeautjes. 
Daarnaast krijgt Julia af en aan bezoek. Vriendinnen blijven slapen en ook haar oma komt langs. Al kon ze dat net niet vastleggen op camera. Ach, dan doet ze het toch nog een keer: 'Kom maar opnieuw binnen, dan kan ik dat filmen', zegt ze lachend tegen haar oma.
https://twitter.com/JuliaKoopman/status/804711601031041025 
Julia is tot donderdag op Utrecht Centraal te vinden vlakbij spoor 20 en 21. Ze is vaak te herkennen aan een felgele badjas. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!