Nieuws

Ontvoerde man Nunspeet wil niks kwijt: 'Zaak ligt bij politie'

Een dag na de geruchtmakende ontvoering in Nunspeet is nog veel onduidelijk over de achtergrond. Het slachtoffer wil tegenover Omroep Gelderland niks kwijt. 'De zaak ligt bij de politie', zei hij in zijn tuin tegen onze verslaggever. © Screenshot YouTube
DOORNSPIJK - Een dag na de geruchtmakende ontvoering in Nunspeet is nog veel onduidelijk over de achtergrond. Het slachtoffer wil tegenover Omroep Gelderland niks kwijt. 'De zaak ligt bij de politie', zei hij in zijn tuin tegen onze verslaggever.
De Doornspijker is ongedeerd gebleven, maar had volgens een politiewoordvoerder 'een enerverende dag' achter de rug. Daarom is hij vrijdagavond niet uitgebreid verhoord. Het politieonderzoek gaat zaterdag verder. Dan moet duidelijk worden waarom de man ontvoerd werd en mogelijk door wie. 
Op klaarlichte dag werd de Doornspijker vrijdag in Nunspeet ontvoerd. Op internet staan beelden waarop is te zien hoe een man meegenomen wordt door gemaskerde mannen. Hij wordt uit zijn wagen getrokken en op de achterbank van een BMW gezet.
Bekijk hier de beelden van de ontvoering:
Later zag de politie op een carpoolplaats bij de snelweg A28 bij de Eperweg in Nunspeet een busje staan. De politie denkt dat het busje gebruikt is bij de ontvoering. Bij de Oenenburgweg en op de carpoolplaats werd urenlang door de recherche onderzoek gedaan.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!