Nieuws

Deze berichten werden afgelopen week het meest gelezen

ARNHEM - Welke berichten zijn deze week het meest gelezen op gld.nl en op de app van Omroep Gelderland? Zoals iedere zaterdag een overzicht.

Moeder en dochter dood door treinongeluk

Een drama op een spoorwegovergang maandag in Nijmegen. Een moeder en haar dochter uit Breedeweg kwamen daar, samen met hun drie honden, om het leven. Ze hadden waarschijnlijk zelf voor de dood gekozen. Onbekenden hebben dinsdag een herdenkingskruis bij de spoorwegovergang gezet. De moeder van 69 en haar dochter van 43 leefden zeer teruggetrokken. 

Zie ook:

Stuk vuurwerk ontploft bij fietsende burgemeester

Burgemeester Steenkamp van de gemeente West Maas en Waal werd vorig weekend persoonlijk geconfronteerd met vuurwerkoverlast. Tijdens opnames voor TV Gelderland ontplofte een stuk vuurwerk vlak naast hem. De knaller was kort daarvoor uit een auto gegooid. Of de actie tegen de burgemeester was gericht, is niet bekend.

Valse briefjes van 500 euro bij Intratuin

Meld je of we zetten je herkenbaar op Facebook. Dat was de boodschap van Intratuin in Duiven aan het drietal dat met nepbriefjes van 500 euro had betaald. Al snel meldde zich een man. Hij zei dat hij niet wist dat de briefjes vals waren. Daarop haalde Intratuin het filmpje met de geblurde beelden van de Facebookpagina.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!