Nieuws

Frans Duijts, Sieneke en Django Wagner op tv bij Omroep Gelderland

Omroep Gelderland zal met kerst het concert uitzenden dat de Arnhemse zanger Joey Hartkamp organiseert voor klanten van de voedselbank. Hartkamp nodigde onder anderen Frans Duijts, Sieneke, Django Wagner, Vinzzent en zijn vader Emile uit.
ARNHEM - Omroep Gelderland zal met kerst het concert uitzenden dat de Arnhemse zanger Joey Hartkamp organiseert voor klanten van de voedselbank. Hartkamp nodigde onder anderen Frans Duijts, Sieneke, Django Wagner, Vinzzent en zijn vader Emile uit.
Op woensdag 21 december zal het concert worden gehouden in de Arnhemse Eusebiuskerk waarvoor zo'n 1000 gebruikers van de voedselbank in Arnhem al zijn uitgenodigd. Hartkamp gaat ze in de watten leggen: 'Dankzij tal van Arnhemse ondernemers zijn er gratis hapjes en drankjes en iedereen krijgt een zak oliebollen mee naar huis.' Daarnaast zijn er nog een paar honderd kaarten voor geïnteresseerden.
De avond zal worden gepresenteerd door Emile Hartkamp en Angelique Krüger. Tijdens kerstavond zendt Omroep Gelderland hoogtepunten uit en op eerste kerstdag is het hele concert te zien.  
Joey Hartkamp hoopt op 21 december een flinke cheque aan de voedselbank te kunnen uitreiken. Hij gaat daarvoor onder eer huis-aan-huis zijn nieuwe single 'Lieve kleine lach' verkopen.
Omroep Gelderland houdt van 7 tot en met 16 december weer haar jaarlijkse actie voor de voedselbank.
Joey Hartkamp in gesprek met presentator Eric van den Berg  op Radio Gelderland: