Nieuws

Achilles'29 na uitstekende eerste helft alsnog onderuit bij Den Bosch

'S-HERTOGENBOSCH - Achilles'29 heeft maandagavond kostbare punten verspeeld bij Den Bosch. De Groesbekers leken lange tijd op weg om drie punten te halen, maar in de tweede helft ging het alsnog mis. Daardoor wordt het seizoen voor Achilles'29 wel heel treurig.
93e minuut: Afgelopen!
90e minuut: Een echt slotoffensief komt er niet meer. Achilles'29 gaat verliezen in de Brabantse hoofdstad.
83e minuut: Sürmeli dichtbij de 2-2, maar zijn schot scheert net voorlangs.
75e minuut: Hoe goed Achilles'29 in de eerste helft was, hoe slecht is het nu. De Groesbekers verliezen zo weer de aansluiting met de nummer voorlaatst.

68e minuut: GOAL! Hoe kan Achilles'29 dit verprutsen. Van der Sande treft de lat, maar daarna staat Havar klaar om de bal in een leeg goal te schieten: 2-1.

64e minuut: GOAL! Deze zat er al wel aan te komen. Jort van der Sande scoort van dichtbij na gepruts achterin.

61e minuut: Goede kans weer voor Den Bosch. Biemans schiet vanaf 20 meter, maar Te Loeke redt weer.
54e minuut: Achilles'29 ontsnapt nu aan de gelijkmaker. Bilate en Biemans kunnen scoren na een goede aanval, maar Te Loeke redt twee keer uitstekend.
49e minuut: Freek Thoone kapt naar binnen en haalt uit. Den Bosch-verdediger Fernandes voorkomt ternauwernood de 0-2.
46e minuut: We gaan verder. Kan Achilles'29 de drie punten meenemen naar Gelderland?
45e minuut: Rust!
45e minuut: Thijs Hendriks had de 0-2 moeten maken, maar weer neemt hij de bal niet goed aan, daardoor kon een FC Den Bosch-verdediger er tussen komen.

36e minuut: GOAL! Achilles'29 komt dan eindelijk op voorsprong. Thoone speelt de bal op de vrijstaande Van Riel, die geeft de bal prima mee aan Hemmink, de back schuift hem prachtig in de goal.

34e minuut: Kees Heemskerk, de keeper van Den Bosch lijkt er klaar mee. Hij schiet de bal het stadion uit.
33e minuut: Meijers kijkt toe en zal tevreden zijn over het spel, maar zijn ploeg moet ook doelpunten maken. Anders blijf je laatste.
28e minuut: Nu krijgt Mario Bilate een grote kans voor de thuisploeg, maar hij schiet te wild, dus gaat de bal naast.
27e minuut: Hij moet er nu toch echt een keer in. Weer een kans voor de Groesbekers, nu is het schot van Thoone een prooi voor de Den Bosch-doelman.
25e minuut: Van de Beek probeert zijn tegenstander te poorten, maar krijgt een woedende Meijers over zich heen: 'Boy dit kan niet!'
21e minuut: Als Achilles dit niet wint, dan is het aan zichzelf te wijten. Boy van de Beek treft nu uit kansrijke positie de lat.
12e minuut: Nu probeert Den Bosch het een keer. Een schot van Havar is een simpele prooi voor Te Loeke.
9e minuut: Zeller krijgt een enorme mogelijkheid bij een hoekschop. Maar zijn snoeiharde kopbal wordt gestuit door keeper Heemskerk.
8e minuut: Achilles'29 krijgt weer een mogelijkheid op een goal, maar Thijs Hendriks laat de bal te makkelijk van zijn voet springen.
4e minuut: Boy van de Beek krijgt een vrije schietkans, maar hij mikt hem net naast de goal. Zo'n kans moet er eigenlijk wel in.
20.02 uur: We zijn begonnen!
20.00 uur: Dit is één van de tribunes in Den Bosch. De keuze tussen het schakelkanaal en de tribune is ook niet heel moeilijk vanavond..
19.57 uur: De verwarming staat aan, maar om Den Bosch wat op te warmen vanavond is meer nodig, zo kan ik u vertellen.
19.55 uur: Eric Meijers kijkt toe. Zou hij het tij vandaag dan kunnen keren?
19.52 uur: De spelers van Achilles'29 oefenen vast met het schieten op goal.
19.50 uur: De opstelling van Achilles'29 is bekend!
Opstelling: Te Loeke, Hemmink, Beijer, Zeller, Elders; van Riel, Sürmeli, van de Beek, Dekkers; Hendriks, Thoone.
19.45 uur: De punten zijn overigens hard nodig voor Achilles'29, want de ploeg staat laatste met vijf punten. FC Den Bosch heeft er 17.
19.40 uur: In februari van dit jaar klopte Achilles'29 de Bosschenaren nog in eigen stadion (1-2). En in het seizoen 2014/2015 'versloegen de Groesbekers FC Den Bosch zelfs twee keer (0-1 uit, 2-1 thuis).