Nieuws

Man steelt isolatiespullen, getuige let goed op

Een 45-jarige man uit Apeldoorn is maandagmiddag aangehouden voor de diefstal van isolatiemateriaal in Eerbeek. Zijn auto werd herkend door een getuige, meldt de politie Brummen op Facebook. © Archief
APELDOORN - Een 45-jarige man uit Apeldoorn is maandagmiddag aangehouden voor de diefstal van isolatiemateriaal in Eerbeek. Zijn auto werd herkend door een getuige, meldt de politie Brummen op Facebook.
De diefstal vond zondag plaats op een bouwterrein bij het Oranje Nassauplein. Bij de Dekamarkt werden enkele isolatieplaten gestolen. De politie kreeg meerdere meldingen binnen van een auto die mogelijk bij de diefstal betrokken was.
Een getuige belde maandagmiddag nogmaals de politie toen deze wederom de auto zag. De bestuurder kon daardoor op de 1e Wormenseweg in zijn woonplaats worden aangehouden.

Proces-verbaal

De verdachte reed zonder rijbewijs en zonder verzekeringen in de auto. Hij krijgt hiervoor in ieder geval een proces-verbaal. Justitie beslist over de afhandeling van de zaak. Ook wordt nog onderzoek gedaan naar de identiteit van medeverdachten.