Nieuws

Elstars trekt volle zalen met Foxtrot

TIEL - Twee keer was theater De Agnietenhof uitverkocht dit weekend. Het Tielse musical- en operettegezelschap Elstars Muziektheater speelde de musical Foxtrot van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Voorstellingen van de Elstars zorgen de afgelopen jaren steevast voor volle zalen.
De voorstelling waar maanden voor gerepeteerd is, gaat het over plattelandsmeisje Josien dat leeft in de crisistijd en over het nachtclubleven dat in de jaren dertig in Amsterdam floreerde. Zwangerschap, abortus, armoede, homoseksualiteit, oorlogsdreiging alle thema's die zo bepalend waren voor de jaren dertig komen aan de orde. 
Naast hoofdrollen voor onder meer Nico de Groodt en Annette van Oosterwijk was er een grote rol weggelegd voor een grote dansgroep en het ensemble dat de voorstelling live van muziek voorzag. 

Titanic

Ruim 1400 mensen zagen de voorstellingen dit weekend. De Elstars sloot het weekend af met de bekendmakingen van de voorstelling waar het komend jaar aan gewerkt wordt. De eerstvolgende productie is: Titanic, de musical.