Nieuws

Aflevering 13 - 30 november 2016

Deze week is T.E.C. - GVVV onze wedstrijd van de week in Clubs met Ballen. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Deze week is T.E.C. - GVVV onze wedstrijd van de week in Clubs met Ballen.

TEC

We ontmoeten de broers Nehemia en Joel Sanaky die samen al 19 seizoenen bij TEC spelen. Ze maakten alle promoties vanaf de 3e klasse mee en kennen de club van haver tot gort. We starten de wedstrijddag in het ouderlijk huis waar moeder Sanakay haar zoons gebakken banaan voorschoteld. Tijdens de wedstrijd ontmoeten we de 48-jarige Cora van Tricht. Al sinds haar geboorte zit ze in een rolstoel en bezoekt ze de wedstrijden van TEC waarbij ze jarenlang haar vader Henk furore zag maken in de spits. Haar grote favoriet is dit seizoen spits Jip Bartels en dat is te merken.

FC Lienden

We zijn bij de 'Preuverie' in Lienden die dit jaar voor het eerst werd georganiseerd door businessclub De Betuwe. Op deze kerstmarkt presenteerden huidige sponsoren en nieuwe sponsoren hun handel en versnaperingen en dat bracht veel Liendenaren op de been, natuurlijk prikt onze verslaggever ook een vorkje mee.

Jong Vitesse

We gaan met huis-DJ Walter Witlov en spits Kai Koreniuk van Jong Vitesse op zoek naar de juiste muziek voor de nieuwe goaltune van Kai. De aanvaller staat op de drempel van het eerste elftal en bij een doelpunt in het Gelredome hoort dan volgens goed gebruik een eigen goaltune. 

De Treffers

Bij De Treffers worden de wedstrijden wekelijks opgenomen door Walter Vink. Deze videoman verzorgt de juiste beelden voor de wedstrijdanalyse van trainer Anton Janssen, wij keken een ochtendje met hem mee!