Nieuws

De Treffers wint met 2-1 van Jong FC Twente

De Treffers uit Groesbeek heeft zondag in de Tweede Divisie gewonnen van Jong FC Twente. Op Sportpark Zuid eindigde het duel in een 2-0 zege voor de thuisploeg. © Omroep Gelderland
GROESBEEK - De Treffers uit Groesbeek heeft zondag in de Tweede Divisie gewonnen van Jong FC Twente. Op Sportpark Zuid eindigde het duel in een 2-0 zege voor de thuisploeg.
De Treffers kwam in de tweede minuut al op voorsprong door een treffer van De Bondt. Een half uur later hadden de Groesbekers kans op 2-0, maar Smits en Meeuwsen raakten respectievelijk de paal en de lat. Kort daarna verdubbelde Mutzers alsnog de score.
Na rust kwam Jong FC Twente terug in de wedstrijd door een doelpunt van Oosterwijk. Maar De Treffers hield stand, waardoor de ploeg drie punten pakte.

TEC revancheert zich

Na twee zware nederlagen revancheerde TEC zich zaterdag voor eigen publiek. De club uit Tiel was veel te sterk voor GVVV (4-2).
Jong Vitesse verloor met 3-0 van Katwijk en FC Lienden was niet opgewassen tegen Jong AZ (2-0).