Nieuws

Dario Dumic niet bezig met vertrek bij NEC

Zijn naam komt voor op de lijstjes van meerdere clubs, maar Dario Dumic is niet bezig met een vertrek bij NEC. © Broer van den Boom
NIJMEGEN - Zijn naam komt voor op de lijstjes van meerdere clubs, maar Dario Dumic is niet bezig met een vertrek bij NEC.
De centrumverdediger werd al gelinkt aan Heerenveen en wordt ook gevolgd door meerdere buitenlandse clubs, waaronder Newcastle United. "Ik heb zelf niks gehoord. Ik wil nu in ieder geval hier blijven, maar je weet nooit wat er gebeurt in het voetbal. Nu focus ik mij volledig op de situatie hier. We moeten in de eredivisie blijven en daar vechten we voor."
Dumic beseft dat NEC er niet best voor staat. "Ja, dat is een feit. Daarom zijn de komende vier wedstrijden zo belangrijk voor ons. We hebben ons zelf in deze situatie gewerkt. Maar we moeten blijven strijden en geloven in onszelf. Als we er twee winnen, staan we er weer goed voor. We moeten niet teveel naar anderen kijken, maar we weten dat we vanavond bij de laatste drie zullen staan. Maar daar kunnen we morgen weer verandering in brengen."