Nieuws

Opnieuw beladen duel in Waalwijk, Vreman wijzigt niets bij De Graafschap

Bryan Smeets is terug bij de selectie van De Graafschap
De Graafschap zit al maanden in de sportieve zorgen en het lukt maar niet om uit het diepe dal te komen. Vrijdag stuiten de Achterhoekers op RKC Waalwijk.
DOETINCHEM - De Graafschap zit al maanden in de sportieve zorgen en het lukt maar niet om uit het diepe dal te komen. Vrijdag stuiten de Achterhoekers op RKC Waalwijk.
Trainer Jan Vreman was van mening dat De Graafschap voor rust nog wel redelijk gespeeld had tegen Jong PSV. Maar zijn ploeg verloor wel en dwong in de tweede helft helemaal niets meer af. De opleving na rust tegen Fortuna Sittard (5-0) lijkt dan ook van korte duur. De spelers blonken in Eindhoven namelijk vooral uit in angst en besluiteloosheid. 
Toch houdt Vreman vast aan dezelfde spelers voor het uitduel tegen RKC Waalwijk. De Brabanders hebben acht punten meer dan De Graafschap en worden gekenmerkt als een vrij defensief ingestelde ploeg. Bryan Smeets zit voor het eerst in maanden weer bij de selectie, maar de middenvelder is nog niet klaar voor een basisplaats. Luis Pedro heeft last van een liesblessure en ook Anthony van den Hurk is (nog) niet fit. Daarnaast kampt Dean Koolhof nog altijd met griep. Hij ontbrak ook donderdag.
Opstelling: Bednarek, Nieuwpoort, Lammers, Straalman, Will; Van Overbeek, Kaak, Diemers, Driver; Parzyszek en Bannink.