Nieuws

Poes Glazen Huis vindt onderdak in Apeldoorn

Het Glazen Huis van 3FM krijgt toch geen derde bewoner. De poes die met dj's Domien Verschuuren en Frank van der Lende in het Glazen Huis in Breda zou verblijven, heeft onderdak gevonden bij een gezin in Apeldoorn. © NPO 3FM
APELDOORN - Het Glazen Huis van 3FM krijgt toch geen derde bewoner. De poes die met dj's Domien Verschuuren en Frank van der Lende in het Glazen Huis in Breda zou verblijven, heeft onderdak gevonden bij een gezin in Apeldoorn.
'Door hem in het huis op te nemen, hoopten we een nieuwe verblijfplaats voor Poes te regelen. En dat is gelukt!', juicht 3FM op haar website.
Volgens 3FM nemen hele lieve mensen uit Apeldoorn het diertje in hun gezin op. Daardoor hoeft hij niet terug naar het asiel.
'Nu kan Poes thuis voor de buis kijken naar 3FM Serious Request, dat op 18 december start vanaf de Grote Markt in Breda. Daar gaan zijn vrienden Domien en Frank zich inzetten voor de stille ramp die longontsteking heet', aldus de 3FM-site.
Volgend jaar strijkt het Glazen Huis in Apeldoorn neer. Het is nog niet bekend of Poes dan ook in Apeldoorn gaat kijken.