Nieuws

Mark Diemers gelooft nog steeds in De Graafschap

Mark Diemers gelooft nog in De Graafschap
De Graafschap heeft nog altijd geen uitwedstrijd gewonnen dit seizoen. Ook bij Jong PSV gingen de Achterhoekers onderuit. 'Toch hebben we als team stappen gemaakt', beweert aanvoerder Mark Diemers.
EINDHOVEN - De Graafschap heeft nog altijd geen uitwedstrijd gewonnen dit seizoen. Ook bij Jong PSV gingen de Achterhoekers onderuit. 'Toch hebben we als team stappen gemaakt', beweert aanvoerder Mark Diemers.
Trainer Jan Vreman heeft de organisatie en het 'op de nul spelen' tot het belangrijkste middel gemaakt om uit de crisis te komen. Tot de 88e minuut leek De Graafschap voor de derde maal op rij geen tegengoal te incasseren, maar Jong PSV scoorde toch nog. 'Ik denk wel dat we in het teamproces stappen gemaakt hebben', liet aanvoerder Diemers weten.

Niet verliezen

'We gaven nauwelijks kansen weg. Ik vond ons in de eerste helft op het eind ook aardig spelen. We kregen mogelijkheden en er was wat meer lef en bravoure. In de tweede helft was het aan de bal wel matig. Dan moet je zorgen dat je de nul houdt en niet verliest, maar uit een standaardsituatie gebeurt dat toch. Dat is zuur', zag Diemers op de Herdgang.
De Graafschap lijkt weer terug bij af na de 5-0 zege op Fortuna. Tegen Jong PSV creeërde de ploeg van Vreman nagenoeg niets. Diemers beaamde dat en weet dat de druk opnieuw toeneemt. 'Er moet nu vrijdag tegen RKC gewonnen worden. Gelukkig is er snel weer een wedstrijd. Maar ik geloof in dit team en denk echt dat we een paar overwinningen op rij kunnen neerzetten. Aan de bal zal het dan wel veel beter moeten.'