Nieuws

Indrukwekkend: vlogger regelt Messi-shirt voor overleden Mees (12) uit Putten

Hanni Hanna overhandigt het Messi-shirt.
De klas waar Mees uit Putten in zat, heeft een T-shirt gewonnen met daarop de naam van de bekende voetballer Lionel Messi. De klas had massaal gereageerd op een winactie van vlogger Hanni Hanna, omdat ze de ouders van de overleden Mees iets wilden geven om hen te troosten. Mees overleed eind september bij een aanrijding met een betonauto in Putten. © screenshot uit vlog Hanni Hanna.
PUTTEN - De klas waar Mees uit Putten in zat, heeft een T-shirt gewonnen met daarop de naam van de bekende voetballer Lionel Messi. De klas had massaal gereageerd op een winactie van vlogger Hanni Hanna, omdat ze de ouders van de overleden Mees iets wilden geven om hen te troosten. Mees overleed eind september bij een aanrijding met een betonauto in Putten.
De bekende vlogger en sterrenkapper Hanni Hanna werd overspoeld met berichten van klasgenoten van Mees op zijn social mediakanalen, omdat zij voor de ouders van Mees het Messi-shirt wilden winnen. Mees was namelijk fan van deze bekende voetballer. 'We willen het shirt aan de ouders van Mees geven, als troost en als herinnering aan Mees', vertelt Levi, een van de beste vrienden van Mees.

'Geraakt in mijn hart'

Hanni Hanna zegt dat hij 'geraakt is in zijn hart' door de vele reacties van de klasgenoten van Mees. 'Ik kon er niet meer omheen, dit shirt is voor Mees.'
Bij het overhandigen van het shirt aan de klas van het Groevenbeek College in Putten vertelt Levi dat hij zich schuldig voelt dat zijn vriend Mees is verongelukt. 'We gingen die maandag verzamelen om samen naar school te fietsen. Ik kreeg een aanbieding om met iemand anders te fietsen. Toen ik op school kwam kreeg ik een berichtje dat Mees was aangereden. Ik voel me schuldig, want als ik met Mees had gefietst, was het misschien niet gebeurd.'
Het shirt blijft in de klas van Mees hangen, zolang Mees ook op school zou hebben gezeten. Daarna gaat het shirt naar zijn ouders.