Nieuws

Dit zijn de meest gelezen berichten van deze week

Welke berichten zijn deze week het meest gelezen op gld.nl en op de app van Omroep Gelderland? Zoals iedere zaterdag een overzicht. © Koos Groenewold
ARNHEM - Welke berichten zijn deze week het meest gelezen op gld.nl en op de app van Omroep Gelderland? Zoals iedere zaterdag een overzicht.

Jolink wordt niet meer beter

Het gaat niet goed met de Achterhoekse volksheld Bennie Jolink. Hij kwakkelt met zijn gezondheid en hij zit meerdere keren per week in een revalidatiecentrum. De longinhoud van de voormalige Normaal-zanger is erg laag. Beter worden zal hij niet meer. Gelukkig leeft Gelderland volop met hem mee! 

Geen voetbal na dood Lars

De dood van de 20-jarige Lars uit Giesbeek hield u, ook deze week, nog flink bezig. Het nieuws over de geschrapte wedstrijd na het ernstige ongeluk werd erg veel bekeken. Ook het bericht over het massale afscheid van de jonge keeper wilde u graag lezen. 

Open brief na rouwstoet-aso's

Mensen die het geduld en fatsoen niet kunnen opbrengen om even te wachten tot een uitvaartstoet voorbij is, het is een grote ergernis van veel uitvaartverzorgers. Toen een koppel in Winterswijk op een wel heel asociale manier liet merken geen zin te hebben in een groep rouwenden op de weg, besloot Monuta een open brief te schrijven. De hartekreet kreeg enorme bijval, zowel op de site als op Facebook. 

Wat is dat nou voor koffer?

De politie plaatse op Facebook een foto van een grijze koffer. De vraag die ze erbij stelde was: wie heeft de persoon gezien die met deze koffer in een Nijmeegse parkje stond? Het grote raadsel is alleen: waarom zoekt de politie deze persoon? En wat is er zo speciaal aan die koffer? Tot op heden blijft dat een mysterie... 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!