Nieuws

Guus Hiddink Award voor promotie van regio

Kramp, Kaak en De Feestfabriek zijn de eerste drie genomineerden voor de Guus Hiddink Award. De nieuwe uitverkiezing is in het leven geroepen om personen of bedrijven die de Achterhoek op de kaart zetten in het zonnetje te zetten. De voormalig voetbaltrainer en bondscoach uit Varsseveld zal op donderdag 24 november de prijs zelf uitreiken. © Regio8
ULFT - Kramp, Kaak en De Feestfabriek zijn de eerste drie genomineerden voor de Guus Hiddink Award. De nieuwe uitverkiezing is in het leven geroepen om personen of bedrijven die de Achterhoek op de kaart zetten in het zonnetje te zetten. De voormalig voetbaltrainer en bondscoach uit Varsseveld zal op donderdag 24 november de prijs zelf uitreiken.
'Als je het hebt over een boegbeeld van de Achterhoek, een ambassadeur voor de regio, dan kom je al heel snel bij Guus Hiddink uit. Iedereen in de regio is trots op zijn manier van werken en de normen en waarden waar hij voor staat', aldus voorzitter Vincent Immink van De Graafschap Business Club.
Het initiatief voor de prijs komt dan ook vanuit de Doetinchemse club. ‘Ik kom zelf van buiten, maar als ik zie wat voor prachtige bedrijven en activiteiten we hier hebben, dan mogen we dat best wat meer van de daken schreeuwen', vult bestuurslid Roos Zwetsloot aan.
De eerste drie kanshebbers zijn de bedrijven Kramp uit Varsseveld, Kaak Terborg en de Feestfabriek uit Hengelo, de organisatoren van de festivals Zwarte Cross en Mañana Mañana. De Guus Hiddink Award wordt samen met een Rabobank Talent Award (veelbelovend bedrijf) en de Ap Ruesink Prijs (beste netwerker) op 24 november uitgereikt.