Nieuws

Wie heeft er een stropdas voor Tom (24) uit Arnhem? Hij is er dol op

Tom is 24 jaar en werkt vier dagen per week op het activiteitencentrum in Rijkerswoerd in Arnhem. Hij draagt naar zijn werk altijd een overhemd met een stropdas. Gewoon omdat hij er netjes uit wil zien. Hij is helemaal gek op stropdassen met plaatjes, printjes en figuurtjes. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Tom is 24 jaar en werkt vier dagen per week op het activiteitencentrum in Rijkerswoerd in Arnhem. Hij draagt naar zijn werk altijd een overhemd met een stropdas. Gewoon omdat hij er netjes uit wil zien. Hij is helemaal gek op stropdassen met plaatjes, printjes en figuurtjes.
Bij Gelderland Helpt doet zijn moeder een oproep voor deze opvallende stropdassen. De meervoudig gehandicapte Tom heeft er nooit genoeg, want hij wil graag elke dag een nieuwe stropdas kunnen uitkiezen.
Als verrassing wil zijn moeder ook een cadeau aan haar zoon geven dat helemaal in het teken staat van, hoe kan het ook anders, stropdassen.
Tom woont op een woongroep van Siza en gaat binnenkort verhuizen naar een nieuwe kamer in Arnhem. Om zijn kamer een gezellig in te richten gaat zijn moeder speciaal voor hem een cadeau knutselen.
Moeder Rita van der Burg: 'Ik wil graag een lampenkap bekleden met stropdassen en hiervoor ben ik op zoek naar 'normale' stropdassen.'
Luister naar het gesprek met moeder Rita van der Burg
Heeft u nog stropdassen in de kast liggen? Gek of juist chique. U maakt Tom en zijn moeder hier ontzettend blij mee. Laat op de website van Gelderland Helpt een reactie achter.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!