Nieuws

Familie en vrienden nemen afscheid van Lars uit Giesbeek

De 20-jarige Lars aan de Meulen, die afgelopen weekend is doodgereden op de Oostsingel in Duiven, wordt donderdagmiddag gecremeerd. Dat meldt voetbalclub GSV'38 in Giesbeek, waar het slachtoffer voetbalde. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De 20-jarige Lars aan de Meulen, die afgelopen weekend is doodgereden op de Oostsingel in Duiven, wordt donderdagmiddag gecremeerd. Dat meldt voetbalclub GSV'38 in Giesbeek, waar het slachtoffer voetbalde.
Lars werd zaterdagochtend vroeg op zijn fiets geschept door een auto. Hij werd tientallen meters meegesleurd. De automobilist reed door. Een verpleegkundige die toevallig in de buurt was, verleende eerste hulp.
Lars werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, waar hij dezelfde dag nog overleed. De politie hield vlak na het ongeval vier mensen aan, de bestuurder van de auto zit nog vast.
Vanwege het ongeluk schrapte voetbalclub GSV'38 afgelopen weekend alle wedstrijden. Zondag was er in de kantine een emotionele bijeenkomst, die massaal werd bezocht. Er was een tafel ingericht waar mensen een condoleanceboek konden tekenen.
Donderdagmiddag om 16.30 uur wordt er in het crematorium van Dieren afscheid genomen van Lars aan de Meulen.

Zie ook: