Nieuws

Grote controle op bedrijventerrein Andelst

Op een bedrijventerrein in Andelst heeft de gemeente Overbetuwe woensdagochtend samen met onder meer de politie en de belastingdienst een uitgebreide controle uitgevoerd. In één van de gecontroleerde panden trof de politie twee weken geleden een XTC-lab aan. Bij de controle woensdagochtend werden geen bijzonderheden gevonden. © Omroep Gelderland
ANDELST - Op een bedrijventerrein in Andelst heeft de gemeente Overbetuwe woensdagochtend samen met onder meer de politie en de belastingdienst een uitgebreide controle uitgevoerd. In één van de gecontroleerde panden trof de politie twee weken geleden een XTC-lab aan. Bij de controle woensdagochtend werden geen bijzonderheden gevonden.
Op het bedrijventerrein zijn de afgelopen jaren vaker incidenten geweest. Het ging daarbij om illegale praktijken en om incidenten waarbij de veiligheid van de omgeving niet gegarandeerd kon worden, zegt de gemeente Overbetuwe.

Onduidelijke activiteiten

Woensdagochtend zijn bedrijfspanden gecontroleerd waarbij onduidelijk was welke activiteiten er precies plaats vonden. 'Deze bedrijven zijn witte vlekken in onze kennis en we willen voorkomen dat bedrijven ten onrechte gestigmatiseerd worden door negatieve berichten over dit bedrijventerrein', zegt burgemeester Van Asseldonk.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!