Nieuws

Jonge Daan schrijft schattige brief naar politie Winterswijk: 'Ik ben fan'

De politie ontvangt vooral haatreacties, maar zo nu en dan ook lof. Maandag kreeg het korps in Winterswijk bijvoorbeeld een schattige brief van Daan, die schrijft heel blij te zijn met de politie. © Facebook Politie Winterswijk
WINTERSWIJK - De politie ontvangt vooral haatreacties, maar zo nu en dan ook lof. Maandag kreeg het korps in Winterswijk bijvoorbeeld een schattige brief van Daan, die schrijft heel blij te zijn met de politie.
Geheel vrijwillig is het niet, want de tekst begint met 'ik moet een brief schrijven van school'. Dat mag de pret echter niet drukken, en maakt het er ook niet minder lief om.
'Ik schreef de brief naar jullie, omdat jullie altijd zo snel ter plekke zijn en omdat jullie alles heel veilig houden. Want ik ben een groot fan', schrijft Daan verder.
Daan was dinsdagmiddag op Radio Gelderland:

'Kom eens langs!'

De politie Winterswijk reageert verheugd op de post, en publiceert het ook op Facebook. 'Zo af en toe krijgen we fanmail. We zijn daar heel blij mee. Dankjewel Daan voor je mooie tekening van het politielogo. En natuurlijk ook bedankt voor je complimenten in je mooie brief!'
'Misschien wil je een keer langs komen. Dan laten we je het politiebureau zien. We kunnen natuurlijk ook een stukje gaan rijden in een politieauto', nodigt het korps Daan uit voor een bezoekje.