Nieuws

Duiven wil dat Oostsingel veiliger wordt na dodelijke aanrijding

Welke maatregelen zijn er nodig om de oversteek op de Oostsingel in Duiven veiliger te maken? Die vraag stelt de gemeente Duiven. Binnenkort gaan ze met de provincie Gelderland in gesprek om een antwoord te vinden. © Omroep Gelderland
DUIVEN - Welke maatregelen zijn er nodig om de oversteek op de Oostsingel in Duiven veiliger te maken? Die vraag stelt de gemeente Duiven. Binnenkort gaan ze met de provincie Gelderland in gesprek om een antwoord te vinden.
Op de Oostsingel werd afgelopen weekend de 20-jarige Lars aan de Meulen uit Giesbeek aangereden, hij overleed later aan zijn verwondingen. De gemeente Duiven laat weten diep geschokt te zijn door het tragische ongeval. 'Ons medeleven gaat uit naar de familie van de overleden jongen. De impact die dit heeft op het gezin is niet in te woorden te vatten', aldus de gemeente in een bericht.

Mogelijkheden op een rij

Ook stelt de gemeente dat ze samen met de provincie, de wegbeheerder, de mogelijkheden op een rij wil zetten. De man die achter het stuur zat van de auto, zit volgens de politiewoordvoerder nog steeds vast en wordt morgen voorgeleid; de bestuurder uit Duiven van 27 reed na de botsing door. De politie vermoedt dat de automobilist door rood reed.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!