Nieuws

FC Lienden en De Treffers schieten niets op met gelijkspel

FC Lienden heeft zondag in eigen huis 2-2 gespeeld tegen De Treffers uit Groesbeek. De ploegen blijven daarmee onderin de middenmoot van de Tweede Divisie staan. © Omroep Gelderland
LIENDEN - FC Lienden heeft zondag in eigen huis 2-2 gespeeld tegen De Treffers uit Groesbeek. De ploegen blijven daarmee onderin de middenmoot van de Tweede Divisie staan.
De Treffers kwam al in de 4e minuut voor, toen een inzet van Wesley Meeuwsen via Liendenaar Leon Broekhof het doel inging. Mo Bendadi maakte gelijk, maar in de blessuretijd van de eerste helft kopte Robin Janssen een strakke voorzet van Meeuwsen binnen (1-2).
Halverwege de tweede helft schoot Jermo Wilsterman via onderkant lat de gelijkmaker binnen. Beide ploegen bleven vol op de winst spelen om in het linkerrijtje te komen. Het mocht niet baten en bleef bij 2-2.

Wel of niet over de lijn?

Het is een omstreden doelpunt. Volgens spelers van De Treffers ging de bal niet over de lijn. Verdediger Frenk Keukens werkte de bal weg. 'Ik stond op de lijn en deed een beweging naar voren. De bal kan dus nooit de lijn gepasseerd zijn.
Zaterdag speelde Jong Vitesse thuis met 4-4 gelijk tegen Barendrecht. Door een hattrick van Abiola Dauda en een goal van Nathan stonden de Arnhemmers met 4-2 voor. In de slotfase kwam Barendrecht toch nog langszij.
TEC uit Tiel kwam er bij Spakenburg totaal niet aan te pas. Het werd 5-0.
Stand Gelderse clubs in Tweede Divisie:
9. Jong Vitesse 13-17
11. De Treffers 13-16
12. FC Lienden 13-16
14. TEC 13-13

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!