Nieuws

Weer grote vertraging bij Arnhem door afsluiting Nijmeegseplein

Nijmeegseplein afgesloten voor verkeer
Werkzaamheden op het kruispunt A325/N325 bij het Arnhemse GelreDome zorgen vandaag weer voor vertragingen. Rond 15.00 uur stond er drie kilometer file. Ook zaterdag zorgden de werkzaamheden voor een langdurige file. © archief
ARNHEM - Werkzaamheden op het kruispunt A325/N325 bij het Arnhemse GelreDome zorgen vandaag weer voor vertragingen. Rond 15.00 uur stond er drie kilometer file. Ook zaterdag zorgden de werkzaamheden voor een langdurige file.
Het Nijmeegseplein is voor gemotoriseerd verkeer afgesloten van vrijdag 20.00 uur tot maandag 05.00 uur. De verkeerslichten op het kruispunt A325/N325 moeten worden vervangen en er zijn werkzaamheden aan het wegdek. De fietstunnel onder het kruispunt is wel gewoon toegankelijk voor fietsers en voetgangers.
Er zijn omleidingen ingesteld. Verkeer richting Nijmegen wordt over de Burgemeester Matsersingel geleid en verkeer richting Arnhem centrum neemt de Koppelstraat. Het verkeer van de Mandelabrug wordt omgeleid via Elden. De omleidingsroutes zijn met borden aangegeven.