Nieuws

Grote verslagenheid na dood geschepte fietser (20) in Duiven

De 20-jarige Lars aan de Meulen uit Giesbeek, die zaterdag zwaargewond raakte bij een verkeersongeval in Duiven, is aan zijn verwondingen overleden. Dat bevestigt de politie. © Omroep Gelderland
GIESBEEK - De 20-jarige Lars aan de Meulen uit Giesbeek, die zaterdag zwaargewond raakte bij een verkeersongeval in Duiven, is aan zijn verwondingen overleden. Dat bevestigt de politie.
Het ongeval vond plaats op de Oostsingel in Duiven. De man uit Giesbeek, die op de fiets zat, werd aangereden door een auto. Hij werd tientallen meters meegesleurd. De automobilist reed door. Vier mannen zijn in deze zaak aangehouden. Het gaat om vier Duivenaren tussen de 27 en 30 jaar.
Voetbalclub GSV'38 uit Giesbeek, waar Lars lid van was, meldde gisteravond al dat hun voetballer was overleden. De club heeft dit weekeinde alle wedstrijden geschrapt. De jongen was de doelman van het tweede elftal. Daarnaast was hij leider van een ander team en clubscheidsrechter. 
Foto: Lars aan de Meulen (website GSV'38)
Er wordt zondagochtend bij GSV een herdenkingsdienst voor de doelman gehouden.
Op de website van de club wordt stilgestaan bij het overlijden:
Lars aan de Meulen heeft op zijn 20 jarige leeftijd het ongeval te Duiven niet overleeft. De gevolgen hiervan waren dusdanig dat hij de strijd op heeft moeten geven. Een zwarte zaterdag voor de omgeving van Lars waaronder zijn veelbetekende voetbalclub GSV'38. Onze gedachte gaan uit naar Anita, vader Leon tevens grensrechter van het 2e elftal en zijn zus Tessa en wensen hun heel veel sterkte om dit enorme verlies te dragen. Tegen dit verlies kunnen we niet!

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!