Nieuws

Automobiliste botst met fietser en lijkt slachtoffer ook nog eens te bedonderen

Op donderdag 3 november, rond 08.30 uur 's ochtends, heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto op de rotonde tussen de Emmerikseweg, de Thorbeckesingel en de Beethovenstraat in Zutphen. © Facebook politie Zutphen
ZUTPHEN - Op donderdag 3 november, rond 08.30 uur 's ochtends, heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto op de rotonde tussen de Emmerikseweg, de Thorbeckesingel en de Beethovenstraat in Zutphen.
Gelukkig bleef het hierbij alleen bij materiële schade en zijn er geen gewonden gevallen. Beide partijen hebben na de aanrijding een tijdje met elkaar nagepraat en hebben telefoonnummers uitgewisseld. Later bleek echter het telefoonnummer van de bestuurster van de auto één cijfer te kort te komen. De fietsster wil nu dan ook graag alsnog in contact komen om de schade te regelen.
Het is onbekend of de vrouw zich simpelweg vergiste, of met opzet een verkeerd nummer doorgaf. In ieder geval reed ze in een blauwe Volvo V50 of V70 en had ze op de bijrijdersstoel een jongen van naar schatting zo'n vier jaar oud zitten.
Degenen met informatie over de zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie in Zutphen, op het telefoonnummer 0900-8844.